Název: Produkce a charakterizace proteinových izolátu z různých druhů otrub
Překlad názvu: Production and characterization of protein isolates from different kinds of bran
Autoři: Vybíral, Lukáš ; Diviš, Pavel (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alkalická extrakce; bílkoviny; Obiloviny; otruby; proteinové izoláty; valorizace otrub; alkaline extraction; bran; bran valorization; Cereals; protein isolates; proteins

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201597

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449794


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet