Název: Studie proveditelnosti založení bezlepkové pizzerie
Překlad názvu: Feasibility Study of Glutten-Free Pizzeria Establishing
Autoři: Páter, Vít ; Vraniak, Lukáš (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bezlepková pizza; cena; marže; náklady; podnik; strategie; trh; zisk; zákazník; business; costs; customer; gluten-free pizza; margin; market; price; profit; strategy

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/199526

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-444911


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-06-27, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet