Název: Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
Překlad názvu: Monitoring of chemical composition changes in wine during the wine making process
Autoři: Orságová, Marie ; Punčochářová, Lenka (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Chardonnay; ICP-OES; minerální látky; Vinná réva (Vitis vinifera); Chardonnay; Grapevine (Vitis vinifera); ICP-OES; mineral composition

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195308

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-433500


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet