Název: Studium vlivu proteinů na stabilitu pivní pěny
Překlad názvu: Influence of beer protein on foam stability
Autoři: Benda, David ; Štursa, Václav (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bílkoviny; fenolické látky; hořkost; ICP OES; NIBEM; Pivní pěna; stabilita pivní pěny; UV-VIS; Beer foam; beer foam stability; bitterness; ICP OES; NIBEM; phenolic compounds; proteins; UV-VIS

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195320

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432537


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet