host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Vliv intervencí potravinářského průmyslu v druhé polovině 20.století na současné vnímání nízkotučného stravování v ČR
Informace
Soubory
Název:
Vliv intervencí potravinářského průmyslu v druhé polovině 20.století na současné vnímání nízkotučného stravování v ČR
Překlad názvu:
The influence of interventions of the food industry in the second half of 20th century on current perception of low-fat diet in the Czech Republic
Autoři:
Kaňková, Jaroslava
;
Rosenfeldová, Jana
(vedoucí práce) ;
Klimeš, David
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
intervence
;
nízkotučné
;
potravinářský průmysl
;
public affairs
;
public relations
;
strava
;
vliv
;
výživa
;
diet
;
food industry
;
influence
;
interventions
;
low-fat
;
nutrition
;
public affairs
;
public relations
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/118707
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-415215
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2020-07-19, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet