Název: Chemická charakterizace vín z vybraných PIWI odrůd
Překlad názvu: Chemical composition of wine produced from PIWI cultivars
Autoři: Michálková, Kateřina ; Vítová, Eva (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; elementární analýzy; fenolické látky; HPLC; IC; ICP-OES; organické kyseliny; PIWI; těkavé látky; antioxidant activity; elementar analyses; HPLC; IC; ICP-OES; organic acids; phenolic compounds; PIWI; volatile compounds

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/190410

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-413558


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-11, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet