host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Proměny kurikula gastronomických oborů od historie po součastnost
Informace
Soubory
Název:
Proměny kurikula gastronomických oborů od historie po součastnost
Překlad názvu:
Transformations curriculum gastronomic disciplines from history to the present
Autoři:
Douša, Přemysl
;
Marinková, Helena
(vedoucí práce) ;
Mojžíšová, Jarmila
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2019
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
kurikulum,odborný výcvik,gastronomie,trh práce,kulinářské umění
;
culinary arts
;
curriculum
;
gastronomy
;
labour market
;
vocational training
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/123456789/104619
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-392525
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2019-02-13, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet