Název: Antimikrobiální účinky přírodních látek
Překlad názvu: Antimicrobial Effects of Natural Substances
Autoři: Navrátil, Vlastimil ; Pavlasová, Lenka (vedoucí práce) ; Vojíř, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Klíčová slova: agarová difuzní metoda; antimikrobiální účinnost; inhibiční zóna; přírodní látky; rezistence; agar difusion test; antimicrobial efficacy; natural product; resistence; zone of inhibition

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/101666

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-387924


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-11-15, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet