Název: Stabilita emulgovaných tuků z hlediska reologie a senzoriky
Překlad názvu: Stability of margarines from the viewpoint of rheology and sensorics
Autoři: Štern, Petr ; Pokorný, J. ; Šedivá, A. ; Vykutilová, T.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /45./, Janov nad Nisou (CZ), 2007-05-16 / 2007-05-18
Rok: 2007
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: flow curves; margarines
Číslo projektu: CEZ:AV0Z20600510 (CEP), IAA2060404 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA AV ČR
Zdrojový dokument: Sborník přednášek z 45. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků, ISBN 978-80-86238-14-2

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0157274

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-38398


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet