Název: Projekt "Kulinářské umění" na Střední škole hotelnictví a gastronomie SČMSD Praha, s.r.o. v Praze - Klánovicích
Překlad názvu: Project "Culinary Arts" at Hotel and Gastronomy School SČMSD Praha, s.r.o. in Prague - Klánovice
Autoři: Rajtmajerová, Zuzana ; Syřiště, Ivo (vedoucí práce) ; Prokop, Jiří (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Klíčová slova: e-learning; gastronomie; kuchař; kulinářské umění; metody výuky; moderní výuka gastronomie; on-line video kurz; Rámcový vzdělávací program; výuka odborných předmětů; Cook; Culinary art; E-learning; Framework educational program; Gastronomy; Modern learning of gastronomy; Online video course; Teaching methods; Teaching of vocational subjects

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/91730

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-369216


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-10-30, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet