Název:
Termické vlastnosti dehydratovaných semen zeleniny
Překlad názvu:
Thermal properties of dehydrated vegetable seeds
Autoři:
Zámečník, J. ; Černošková, E. ; Sikora, Antonín ; Bilavčík, A. Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Mezinárodní slovenský a český kalorimetrický seminář 2006 /28./, hotel Poľana u Hriňové (SK), 2006-05-22 / 2006-05-26
Rok:
2006
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Na základě DSC měření semen s definovanou aktivitou vody bylo zjištěno, že semena ředkvičky mají menší množství silně vázané vody než semena pažitky.On the base of DSC measurements of seeds with defined water activity was found, that radish seeds have lower amount of strongly bonded water that chives seeds.
Klíčová slova:
dehydration Číslo projektu: CEZ:AV0Z40500505 (CEP), GA522/04/0384 (CEP) Poskytovatel projektu: GA ČR Zdrojový dokument: Sborník příspěvků, ISBN 80-7194-859-4
Instituce: Ústav makromolekulární chemie AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0140009