host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Marketing v gastronomii: Specifika televizních pořadů o vaření na českém televizním trhu
Informace
Soubory
Název:
Marketing v gastronomii: Specifika televizních pořadů o vaření na českém televizním trhu
Překlad názvu:
Marketing in gastronomy: Specifics of television cooking shows on the Czech television market
Autoři:
Škoda, Martin
;
Klimeš, David
(vedoucí práce) ;
Orban, Karol
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
cooking show
;
Jamie Oliver
;
jídlo
;
kvantitativní výzkum
;
marketingová komunikace a PR
;
Pořady o vaření
;
product placement
;
reality show
;
reality TV
;
televize
;
vaření
;
Zdeněk Pohlreich
;
cooking
;
Cooking show
;
food
;
Jamie Oliver
;
Marketing communication and PR
;
product placement
;
quantitative research
;
reality show
;
reality TV
;
television
;
Zdenek Pohlreich
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/86140
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-357422
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2017-07-21, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet