host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Implementace nové metody výuky odborného předmětu Technologie přípravy pokrmů v gastronomických oborech
Informace
Soubory
Název:
Implementace nové metody výuky odborného předmětu Technologie přípravy pokrmů v gastronomických oborech
Překlad názvu:
Implementation of the new methods of teaching vocational subject Technology cooking in the gastronomic branches
Autoři:
Rumler, Roman
;
Duschinská, Karolina
(vedoucí práce) ;
Hanková, Zdeňka
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
didaktické pomůcky
;
gastronomie
;
hotelnictví
;
interaktivní výuka
;
Kulinářské umění
;
metody výuky
;
obor kuchař
;
Rámcový vzdělávací program
;
školní vzdělávací program
;
Culinary Arts
;
field cook
;
Framework educational program
;
gastronomy
;
hotel
;
interactive lessons
;
school educational program
;
teaching aids
;
teaching methods
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/84851
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-354649
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet