guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
> Implementace nové metody výuky odborného předmětu Technologie přípravy pokrmů v gastronomických oborech
Information
Files
Original title:
Implementace nové metody výuky odborného předmětu Technologie přípravy pokrmů v gastronomických oborech
Translated title:
Implementation of the new methods of teaching vocational subject Technology cooking in the gastronomic branches
Authors:
Rumler, Roman
;
Duschinská, Karolina
(advisor) ;
Hanková, Zdeňka
(referee)
Document type:
Bachelor's theses
Year:
2017
Language:
cze
Keywords:
Culinary Arts
;
field cook
;
Framework educational program
;
gastronomy
;
hotel
;
interactive lessons
;
school educational program
;
teaching aids
;
teaching methods
;
didaktické pomůcky
;
gastronomie
;
hotelnictví
;
interaktivní výuka
;
Kulinářské umění
;
metody výuky
;
obor kuchař
;
Rámcový vzdělávací program
;
školní vzdělávací program
Institution:
Charles University Faculties (theses) (
web
)
Document availability information:
Available in the Charles University Digital Repository.
Original record:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/84851
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-354649
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Charles University
>
Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
Record created 2017-06-20, last modified 2022-03-04
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share