Original title: Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
Translated title: Fruit-vegetables juices preserved by high pressure
Authors: Houška, M. ; Strohalm, J. ; Totušek, J. ; Lefnerová, D. ; Tříska, Jan ; Vrchotová, Naděžda ; Gabrovská, D. ; Průchová, J. ; Gřesová, P. ; Loučková, K. ; Fiedlerová, V. ; Paulíčková, I. ; Winterová, R.
Document type: Papers
Conference/Event: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./, Skalský Dvůr (CZ), 2005-05-23 / 2005-05-25
Year: 2005
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fruit; high pressure; preservation; vegetables juice
Project no.: CEZ:AV0Z60870520 (CEP), QF3287 (CEP)
Funding provider: GA MZe
Host item entry: Sborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISBN 80-86909-01-8

Institution: Global Change Research Institute AS ČR (web)
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences.
Original record: http://hdl.handle.net/11104/0132260

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-35235


The record appears in these collections:
Research > Institutes ASCR > Global Change Research Institute
Conference materials > Papers
 Record created 2011-07-01, last modified 2024-01-26


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share