Název: Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
Překlad názvu: Fruit-vegetables juices preserved by high pressure
Autoři: Houška, M. ; Strohalm, J. ; Totušek, J. ; Lefnerová, D. ; Tříska, Jan ; Vrchotová, Naděžda ; Gabrovská, D. ; Průchová, J. ; Gřesová, P. ; Loučková, K. ; Fiedlerová, V. ; Paulíčková, I. ; Winterová, R.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./, Skalský Dvůr (CZ), 2005-05-23 / 2005-05-25
Rok: 2005
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: fruit; high pressure; preservation; vegetables juice
Číslo projektu: CEZ:AV0Z60870520 (CEP), QF3287 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA MZe
Zdrojový dokument: Sborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISBN 80-86909-01-8

Instituce: Ústav výzkumu globální změny AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0132260

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-35235


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav výzkumu globální změny
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet