Original title:
Ovocno-zeleninové šťávy konzervované vysokým tlakem
Translated title:
Fruit-vegetables juices preserved by high pressure
Authors:
Houška, M. ;
Strohalm, J. ;
Totušek, J. ;
Lefnerová, D. ;
Tříska, Jan ;
Vrchotová, Naděžda ;
Gabrovská, D. ;
Průchová, J. ;
Gřesová, P. ;
Loučková, K. ;
Fiedlerová, V. ;
Paulíčková, I. ;
Winterová, R.
Document type: Papers
Conference/Event: Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin/36./ , Skalský Dvůr (CZ), 2005-05-23 / 2005-05-25
Year:
2005
Language:
cze
Abstract:
[cze] [eng]
Byly vyvinuty ovocno/zeleninové šťávy pasterované vysokým tlakem a byly testovány na jejich antimutagenní aktivitu.
The fruit/vegetables juices pasteurived by high pressure were developed and tested for their antimutagenic activity.
Keywords:
fruit ;
high pressure ;
preservation ;
vegetables juice
Project no.: CEZ:AV0Z60870520 (
CEP ),
QF3287 (
CEP )
Funding provider: GA MZe
Host item entry: Sborník příspěvků.XXXVI. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, ISBN 80-86909-01-8
Institution: Global Change Research Institute AS ČR
(
web )
Document availability information: Fulltext is available at the institute of the Academy of Sciences.
Original record: http://hdl.handle.net/11104/0132260
Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-35235
The record appears in these collections: Research > Institutes ASCR > Global Change Research Institute Conference materials > Papers