Název: Výživa ve středověké Evropě a stabilní izotopy
Překlad názvu: Nutrition in medieval Europe and stable isotopes
Autoři: Jílková, Michaela ; Brůžek, Jaroslav (vedoucí práce) ; Kaupová, Sylva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dusík; kolagen; Rekonstrukce stravy; stabilní izotopy; středověk; uhlík; carbon; collagen; Diet reconstruction; Middle ages; nitrogen; stable isotope

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/63346

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-332495


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet