Název: Psychoreologie roztíratelných emulgovaných tuků
Překlad názvu: Psychorheology of soft margarines
Autoři: Štern, Petr ; Pokorný, J. ; Panovská, Z. ; Seifert, P. ; Svoboda, Z. ; Novák, B.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /43./, Strážnice (CZ), 2005-05-11 / 2005-05-13
Rok: 2005
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: psychorheology; rotational rheometry; sensory analysis; soft margarines
Číslo projektu: CEZ:AV0Z20600510 (CEP), IAA2060404 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA AV ČR
Zdrojový dokument: Sborník přednášek z XLIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků, ISBN 80-86238-46-6

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0118902

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-33213


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet