Název: Fenomén labužnictví a časopisy věnující se gastronomii na území České republiky v letech 2004-2012
Překlad názvu: Culinary trend and Czech magazines dedicated to gastronomy in the years 2004-2012
Autoři: Králiková, Barbora ; Köpplová, Barbara (vedoucí práce) ; Wolák, Radim (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gastronomie; jídlo; média; periodika; stravovací zvyklosti; trend; vaření; časopisy; životní styl; cooking; eating habits; food; gastronomy; journals; life style; magazines; media; trends

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/59836

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-329125


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet