Název: Trh se sýry a perspektivy dalšího vývoje
Překlad názvu: The market for cheeses and perspectives further development
Autoři: HŘEBEČKOVÁ, Věra
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: inovace; nutriční hodnota; spotřebitelský trend; sýr; tržní síť; vývoj; Cheese market network development; consumer trends; innovations; nutritional value
Citace: HŘEBEČKOVÁ, Věra. Trh se sýry a perspektivy dalšího vývoje. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/48001

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317902


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet