Original title: Trh se sýry a perspektivy dalšího vývoje
Translated title: The market for cheeses and perspectives further development
Authors: HŘEBEČKOVÁ, Věra
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Cheese market network development; consumer trends; innovations; nutritional value; inovace; nutriční hodnota; spotřebitelský trend; sýr; tržní síť; vývoj
Citation: HŘEBEČKOVÁ, Věra. Trh se sýry a perspektivy dalšího vývoje. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/48001

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317902


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-06-12, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share