Název: Gastronomie na stránkách prvorepublikového tisku v Čechách
Překlad názvu: Foodjournalism in Czech newspapers betweenthe wars
Autoři: Šemberová, Kristina ; Köpplová, Barbara (vedoucí práce) ; Bednařík, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: denní tisk; dějiny všednodennosti; gastronomická žurnalistika; gastronomie; historická analýza; Lidové noviny; Národní listy; obsahová analýza; první republika; stravování; Venkov; Český deník; ČSR; ženské časopisy; Cesky denik; content analysis; CSR; Czech Republic 1918 - 1938; eating habits; foodjournalism; gastronomy; historical analysis; history of everyday life; Lidove noviny; Narodni listy; newspapers; Venkov; women's magazines

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/46977

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-311259


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet