host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
> Jídlo jako kulturní a společenský fenomén, etika stolování a možnosti čokolády v gastronomickém světě
Informace
Soubory
Název:
Jídlo jako kulturní a společenský fenomén, etika stolování a možnosti čokolády v gastronomickém světě
Překlad názvu:
Food as a cutural and social phenomenon, dining ethics and chocolate potentials in the culinary world
Autoři:
Vlčková, Soňa
;
Šmíd, Jan
(vedoucí práce) ;
Dvořák, Jaroslav
(oponent)
Typ dokumentu:
Bakalářské práce
Rok:
2011
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
aroma
;
etika
;
fantazie
;
jídlo
;
kakaovník
;
kakaové boby
;
pití
;
potrava
;
projekt
;
projektové vyučování
;
rodina
;
stolování
;
stravovací zvyklosti
;
tradice
;
čokoláda
;
aroma
;
cacao-tree
;
chocolate
;
cocoa beans
;
dining
;
drink
;
eating habits
;
ethics
;
family
;
fantasy
;
food
;
nourishment
;
project
;
project education
;
tradition
Instituce:
Fakulty UK (VŠKP) (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/38738
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-302990
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Univerzita Karlova
>
Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Bakalářské práce
Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet