guest ::
login
Digital Repository
Search
Submit
Help
About
Home
>
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
> Jídlo jako kulturní a společenský fenomén, etika stolování a možnosti čokolády v gastronomickém světě
Information
Files
Original title:
Jídlo jako kulturní a společenský fenomén, etika stolování a možnosti čokolády v gastronomickém světě
Translated title:
Food as a cutural and social phenomenon, dining ethics and chocolate potentials in the culinary world
Authors:
Vlčková, Soňa
;
Šmíd, Jan
(advisor) ;
Dvořák, Jaroslav
(referee)
Document type:
Bachelor's theses
Year:
2011
Language:
cze
Keywords:
aroma
;
cacao-tree
;
chocolate
;
cocoa beans
;
dining
;
drink
;
eating habits
;
ethics
;
family
;
fantasy
;
food
;
nourishment
;
project
;
project education
;
tradition
;
aroma
;
etika
;
fantazie
;
jídlo
;
kakaovník
;
kakaové boby
;
pití
;
potrava
;
projekt
;
projektové vyučování
;
rodina
;
stolování
;
stravovací zvyklosti
;
tradice
;
čokoláda
Institution:
Charles University Faculties (theses) (
web
)
Document availability information:
Available in the Charles University Digital Repository.
Original record:
http://hdl.handle.net/20.500.11956/38738
Permalink:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-302990
The record appears in these collections:
Universities and colleges
>
Public universities
>
Charles University
>
Charles University Faculties (theses)
Academic theses (ETDs)
>
Bachelor's theses
Record created 2017-05-09, last modified 2022-03-04
Similar records
No fulltext
Export as
DC
,
NUŠL
,
RIS
Share