Název: Texturní vlastnosti modelových emulzí typu majonéz
Překlad názvu: Textural properties of model emulsions of mayonnaises-type
Autoři: Štern, Petr ; Pokorný, J. ; Valentová, H.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků /38./, Rožnov pod Radhoštěm (CZ), 2000-05-17 / 2000-05-19
Rok: 2000
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Číslo projektu: CEZ:AV0Z2060917 (CEP)
Zdrojový dokument: Sborník přednášek z XXXVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků, ISBN 80-86238-09-1

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0091752

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-28655


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet