Název: Vztahy mezi reologickými vlastnostmi a senzorickou texturou jedlých emulgovaných tuků
Autoři: Štern, Petr ; Valentová, H. ; Pokorný, J. ; Schwarz, W. ; Čmolík, J.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Seminář z technologie a analytiky tuků /35./, Železná Ruda (CZ), 1997-05-21 / 1997-05-23
Rok: 1997
Jazyk: cze
Číslo projektu: IAA2060601 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA AV ČR
Zdrojový dokument: Sborník. 35. Seminář z technologie a analytiky tuků

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0091589

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-28578


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet