Název: Antioxidační, anti-proliferační a imunomodulační účinky ovoce, zeleniny a hub in vitro
Překlad názvu: Antioxidant, anti-proliferative and immunomodulatory effect of fruits, vegetables and mushrooms in vitro
Autoři: Doskočil, Ivo ; Havlík, Jaroslav (vedoucí práce) ; Orsák, Matyáš (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anti-proliferační účinky; antioxidanty; buněčné linie; ovoce; Polyporales; zelenin

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=210864

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-261403


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-11-21, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet