Název: Immobilization of Brewing Yeast Cells by Sol-Gel Technique
Autoři: Prajzlerová, M. ; Kuncová, Gabriela ; Dostálek, P.
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: International BRG Workshop on Bioencapsulation /10./, Praha (CZ), 2002-04-26 / 2002-04-28
Rok: 2002
Jazyk: eng
Abstrakt: The aim of this study was to evaluate the effect of aol-gel silica coating of alginate beads on the fermentation parameters and the formation creation of fragnant compounds in the step of wort fermentation using the bottom yeast Saccharomyces cerevisiae.
Klíčová slova: alginate; cell immobilization; sol-gel technique
Číslo projektu: OC 840.10
Poskytovatel projektu: GA MŠk
Zdrojový dokument: Book of Abstracts

Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0063744

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-25201


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2021-11-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet