Název:
Immobilization of Brewing Yeast Cells by Sol-Gel Technique
Autoři:
Prajzlerová, M. ; Kuncová, Gabriela ; Dostálek, P. Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: International BRG Workshop on Bioencapsulation /10./, Praha (CZ), 2002-04-26 / 2002-04-28
Rok:
2002
Jazyk:
eng
Abstrakt: The aim of this study was to evaluate the effect of aol-gel silica coating of alginate beads on the fermentation parameters and the formation creation of fragnant compounds in the step of wort fermentation using the bottom yeast Saccharomyces cerevisiae.
Klíčová slova:
alginate; cell immobilization; sol-gel technique Číslo projektu: OC 840.10 Poskytovatel projektu: GA MŠk Zdrojový dokument: Book of Abstracts
Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0063744