Název:
Podnikatelský záměr pro založení fitness kavárny
Překlad názvu:
Business Plan for Fitness Cafe Establishment
Autoři:
Trandová, Hana ; Mráček, Pavel (oponent) ; Chlebovský, Vít (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2016
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského záměru pro založení fitness kavárny, respektive kavárny zdravého životního stylu, v Brně. Diplomová práce bude rozdělena do tří vzájemně provázaných částí – teoretickou, analytickou a návrhovou. Teoretická část, opírající se o literární rešerši, bude popisovat základní pojmy týkající se dané problematiky a upřesnění metod použitých pro analytickou část práce. Analytická část bude, na základě strategické analýzy, zaměřena na zhodnocení celkové situace na trhu a předpoklady daného trhu. Návrhová část práce bude popisovat konkrétní podnikatelský plán, který se bude opírat o výsledky zjištěné z průzkumu trhu. V této části bude projekt podrobně popsán, bude stanoven finanční, organizační a marketingový plán. Dále budou zhodnoceny rizika projektu a popsány finanční aspekty celého záměru.
The aim of this diploma thesis is to compose a business plan for a foundation of a fitness café or a café specializing on a healthy life-style in Brno. Diploma thesis will be divided into 3 interwoven parts: a theoretical part, analytic part and proposal part. Theoretical part based on a literary retrieval will deal with basic terminology of the given subject and specification of the methods used for the analytic part of this thesis. Analytic part will rely on the strategy analysis and will focus on evaluating the general market conditions for the specific plan. The proposal part will further describe the business plan which would be based on the results of our previous market research. This part will contain the detailed description and financial, organisational and marketing plans. In the end I would analyze the risks of this project and set up the funding system.
Klíčová slova:
analýza trhu; finanční plán; fitness.; hodnocení rizik; kavárna; Podnikatelský plán; podnikání; založení podniku; Business plan; cafe; entrepreneurship; financial plan; fitness.; foundation of business; market analysis; risk assessment
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/59485