Název: Stanovení základních fyzikálně chemických parametrů ovocných šťáv z aronie
Překlad názvu: Determination of the basic physical and chemical parameters of fruit juice from aronia
Autoři: Zídková, Anežka ; Jurečková, Zuzana (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aronie (Aronia melanocarpa); elementární analýza; HPLC; ICP-OES; sacharidy; vitamin C; šťáva z aronie; aronia (Aronia melanocarpa); aronia juice; elemental analysis; HPLC; ICP-OES; saccharides; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/58928

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-241062


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet