Název: Analýza vlivu procesu ochlazování na kvalitu proteického gelu
Překlad názvu: Analysis of influence of cooling process on quality of proteic gel
Autoři: Semotam, Zbyněk ; Kohoutek, Josef (oponent) ; Jegla, Zdeněk (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ochlazovací tunel; proteinový gel; tepelná výměna; ztráta materiálu; chilling tunnel; heat transfer; material loss; proteinic gel

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/11575

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-228731


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet