Název:
Analýza vlivu procesu ochlazování na kvalitu proteického gelu
Překlad názvu:
Analysis of influence of cooling process on quality of proteic gel
Autoři:
Semotam, Zbyněk ; Kohoutek, Josef (oponent) ; Jegla, Zdeněk (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce pojednává o možnostech řízení procesu ochlazování pro redukování ztráty materiálu z proteinového gelu a hledá možnosti řízení textury konečného stavu proteinového gelu vlivem ochlazovacího procesu. Tato páce bude podkladem pro vypracování projektu a následnou realizaci ochlazovacího tunelu do výrobní linky proteinového gelu.
This diploma thesis deals to possibilities lead chilling process with material loss of product and divine to possibilities lead texture final product with chilling process. This work will be base of project for realization chilling tunnel to flow line of proteinic gel.
Klíčová slova:
ochlazovací tunel; proteinový gel; tepelná výměna; ztráta materiálu; chilling tunnel; heat transfer; material loss; proteinic gel
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/11575