Original title:
Analýza vlivu procesu ochlazování na kvalitu proteického gelu
Translated title:
Analysis of influence of cooling process on quality of proteic gel
Authors:
Semotam, Zbyněk ; Kohoutek, Josef (referee) ; Jegla, Zdeněk (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce pojednává o možnostech řízení procesu ochlazování pro redukování ztráty materiálu z proteinového gelu a hledá možnosti řízení textury konečného stavu proteinového gelu vlivem ochlazovacího procesu. Tato páce bude podkladem pro vypracování projektu a následnou realizaci ochlazovacího tunelu do výrobní linky proteinového gelu.
This diploma thesis deals to possibilities lead chilling process with material loss of product and divine to possibilities lead texture final product with chilling process. This work will be base of project for realization chilling tunnel to flow line of proteinic gel.
Keywords:
chilling tunnel; heat transfer; material loss; proteinic gel; ochlazovací tunel; proteinový gel; tepelná výměna; ztráta materiálu
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/11575