Název:
Podnikatelský záměr pro vytvoření gastronomického portálu
Překlad názvu:
Business Plan for Creation of a Gastronomic Portal
Autoři:
Štěpánek, Jiří ; Ing.Petr Lepka (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2012
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem pro vytvoření gastronomického portálu. Práce popisuje projekt od vzniku e-shopu, přes získávání zákazníků a rozšiřování o další moduly, až po kompletní internetový portál zajišťující péči pro gastronomické provozovny. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětlována problematika uplatňovaných pojmů a metod, které jsou následně aplikovány v části praktické. Praktická část využívá strategické analýzy a popisuje řešení problému.
This Master's thesis is focused on business plan for creation of a gastronomic portal. Thesis describes whole project from the very beginning – creation of an e-shop, over customer acquisition and upgrades of the portal in order to have complete internet portal, which will assure customer care for all gastronomic subjects. The thesis consists out of two major parts, theory and practical part. Used metods and terms are described in first part. Practical part benefits from strategic analysis and describes solution of given problem.
Klíčová slova:
e-shop; internetový portál; podnikatelský záměr; Porterův model pěti hybných sil; SLEPT analýza; strategická analýza; SWOT analýza; business plan; e-shop; internet portal; Porter's five forces; SLEPT analysis; strategic analysis; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/16327