Original title:
Podnikatelský záměr pro vytvoření gastronomického portálu
Translated title:
Business Plan for Creation of a Gastronomic Portal
Authors:
Štěpánek, Jiří ; Ing.Petr Lepka (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Diplomová práce se zabývá podnikatelským záměrem pro vytvoření gastronomického portálu. Práce popisuje projekt od vzniku e-shopu, přes získávání zákazníků a rozšiřování o další moduly, až po kompletní internetový portál zajišťující péči pro gastronomické provozovny. Práce je rozdělena na dvě hlavní části, teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vysvětlována problematika uplatňovaných pojmů a metod, které jsou následně aplikovány v části praktické. Praktická část využívá strategické analýzy a popisuje řešení problému.
This Master's thesis is focused on business plan for creation of a gastronomic portal. Thesis describes whole project from the very beginning – creation of an e-shop, over customer acquisition and upgrades of the portal in order to have complete internet portal, which will assure customer care for all gastronomic subjects. The thesis consists out of two major parts, theory and practical part. Used metods and terms are described in first part. Practical part benefits from strategic analysis and describes solution of given problem.
Keywords:
business plan; e-shop; internet portal; Porter's five forces; SLEPT analysis; strategic analysis; SWOT analysis; e-shop; internetový portál; podnikatelský záměr; Porterův model pěti hybných sil; SLEPT analýza; strategická analýza; SWOT analýza
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/16327