Název: Sledování uvolňování cínu do konzervovaného ovoce z použitých obalů
Překlad názvu: Monitoring of the tin release to the canned fruit from the used packaging
Autoři: Flajs, Roman ; Vránová, Dana (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cín; ICP-OES; konzervované ovoce; koroze; canned fruits; corrosion; ICP-OES; Tin

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38315

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217132


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet