Název: Charakterizace vybraných typů mléčných produktů
Překlad názvu: Characterisation of chosen types of dairy products
Autoři: Musilová, Lenka ; Buňka, František (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: senzorická analýza.; Sýr s bílou plísní na povrchu; sýr z nepasterovaného mléka; technologie výroby; Cheese with white mold on the surface; manufacturing technology; raw milk cheese; sensory analysis.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/38263

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217117


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet