Název: Selektivní izolace bakterií rodu Lactobacillus z potravin
Překlad názvu: Selective isolation of of the genus Lactobacillus bacteria from foods
Autoři: Novotná, Eva ; Šárka, Havlíková (oponent) ; Rittich, Bohuslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Doplněk stravy; imunomagnetická separace; izolace DNA; Lactobacillus; magnetické částice; polymerázová řetězová reakce; DNA isolation; Food supplements; immunomagnetic separation; Lacobacillus; magnetic microspheres; polymerase chain reaction

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/9326

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216877


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet