Název: Sledování změn vybraných druhů lokálního ovoce v průběhu mražení
Překlad názvu: Changes in selected local fruits during freezing.
Autoři: Matějková, Markéta ; Melounová, Jitka (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; borůvky; celková antioxidační aktivita; flavonoidy; Jahody; katechiny; kyselina askorbová; maliny; mražení; polyfenoly; rybíz; antioxidants; ascorbic acid; blueberry; catechins; currant; flavonoids; freezing; phenolics; raspberry; Strawberry; total antioxidant status

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/2395

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216759


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet