Název: Vliv stabilizátorů a dalších složek na výslednou kvalitu sypkých směsí pro výrobu zmrzlin
Překlad názvu: Influence of stabilizers and other components on final quality of mixtures for ice-cream production
Autoři: Sládková, Veronika ; Obruča, Stanislav (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: emulgátory; míchání; stabilizátory; viskozita; Zmrzliny; emulsifiers; Ice cream; mixing; stabilizers; viscosity

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/2388

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216758


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet