Název: Základní chemická charakteristika šťávy z aronie
Překlad názvu: Basic chemical characteristics of chokeberry juices
Autoři: Zámorská, Vendula ; Veselá, Mária (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aronie; formolové číslo; pH; redukující sacharidy; rozpustná sušina; sušina; titrační kyselost; vitamin C; chokeberry; dry matter; formol number; pH; reducing sugars; soluble solids; titratable acids; vitamin C

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/39040

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216323


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet