Název: Porovnání analytických metod pro stanovení antioxidační aktivity potravin
Překlad názvu: Comparison of an analytical techniques for determination of an antioxidant activity in food
Autoři: Křenová, Alena ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ABTS; antioxidanty; celková antioxidační aktivita; DPPH; FRAP.; Volné radikály; ABTS; antioxidants; DPPH; FRAP.; Free radicals; total antioxidant activity

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/21361

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-214096


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet