Název: Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích
Překlad názvu: Aspect of food choice for students of the Faculty od Education at the University of South Bohemia in Czech Budweis
Autoři: BAVLOVIČ, Michal
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aspekty výběru potravin; historie potravin; testy potravin; zásady zdravé výživy; aspects of choosing food; history of food; principles of healthy nutrition; tests of food
Citace: BAVLOVIČ, Michal. Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/36190

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-202999


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-02-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet