Original title: Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích
Translated title: Aspect of food choice for students of the Faculty od Education at the University of South Bohemia in Czech Budweis
Authors: BAVLOVIČ, Michal
Document type: Master’s theses
Year: 2016
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: aspects of choosing food; history of food; principles of healthy nutrition; tests of food; aspekty výběru potravin; historie potravin; testy potravin; zásady zdravé výživy
Citation: BAVLOVIČ, Michal. Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/36190

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-202999


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2016-02-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share