Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích
BAVLOVIČ, Michal
Diplomová práce se zabývá tématem Aspekty výběru potravin u studentů PF JU v Českých Budějovicích. Cílem práce bylo zmapovat aspekty ovlivňující výběr potravin u studentů Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Cílem bylo porovnat, zda cena potravin přímo úměrně souvisí s jejich kvalitou. Zjistit které aspekty při výběru potravin studenti preferují. Zmapovat rozdíly při výběru potravin u studentů oboru Výchovy ke zdraví oproti studentům oboru Informační technologie Pedagogické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích. Teoretická část práce je zaměřená na přiblíženíhistorie potravin, které faktory ovlivňují výběr potravin, zásady zdravé výživy a také přiblížení testů, které hodnotí kvalitu potravin. Praktická část je věnována vlastnímu výzkumu, kdy za pomoci dotazníků byly zjišťovány aspekty výběru potravin u studentů pedagogické fakulty JU. Data byla následně statisticky vyhodnocena a vyvozen závěr diplomové práce.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.