Název: Inovativní metody balení masa
Překlad názvu: Innovative methods of packing meat
Autoři: KUBEŠOVÁ, Hana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Abstrakt: Balená masa tvoří převážnou část expedovaného sortimentu masa ve zpracovatelských závodech v České republice. Cílem práce Inovativní metody balení masa bylo zpracovat literární přehled, v němž bude uveden postup zpracování masa, dále změny v mase po porážce a během skladování, včetně inovativních způsobů jeho spotřebitelského balení, kde jsou detailně popsané způsoby zpracování jednotlivých druhů balení masa.
Klíčová slova: balení; bourárna; dotazníkové šetření; maso; technologie zpracování masa; vývoj balení; cutting plant; meat; meat technology; packaging; packaging evolution; survey
Citace: KUBEŠOVÁ, Hana. Inovativní metody balení masa. České Budějovice, 2015. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/33055

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-188347


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2015-06-25, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet