Original title:
Japonská gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
Translated title:
Japanese gastronomy in Prague- supply and demand
Authors:
Almásyová, Lucie ; Valentová, Jana (advisor) ; Mlejnková, Lena (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2010
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem bakalářské práce je v první teoretické části charakterizovat a přiblížit japonskou gastronomii a stručně vymezit základní gastronomické pojmy. Praktická část se zabývá analýzou nabídky, popisem japonských restaurací a vzhledem k poptávce zkoumá potenciál japonských restaurací v Praze.The aim of the bachelor thesis is to describe a japanese cuisine and to characterize main conception of basics in gastronomy. Next part analyses supply of japanese restaurants in Prague with regard to its demand.
Keywords:
Japanese gastronomy; Japanese restaurants; Supply and demand; Japonská gastronomie; Japonské restaurace; Nabídka a poptávka
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/22166