Název:
Japonská gastronomie v Praze - analýza nabídky a poptávky
Překlad názvu:
Japanese gastronomy in Prague- supply and demand
Autoři:
Almásyová, Lucie ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze][eng] Cílem bakalářské práce je v první teoretické části charakterizovat a přiblížit japonskou gastronomii a stručně vymezit základní gastronomické pojmy. Praktická část se zabývá analýzou nabídky, popisem japonských restaurací a vzhledem k poptávce zkoumá potenciál japonských restaurací v Praze.The aim of the bachelor thesis is to describe a japanese cuisine and to characterize main conception of basics in gastronomy. Next part analyses supply of japanese restaurants in Prague with regard to its demand.
Klíčová slova:
Japonská gastronomie; Japonské restaurace; Nabídka a poptávka; Japanese gastronomy; Japanese restaurants; Supply and demand
Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné v digitálním repozitáři VŠE. Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/22166